Merak Sarmak (Veya Duymak Veya Salmak) Ne Demek? Merak Sarmak (Veya Duymak Veya Salmak) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Merak Sarmak (Veya Duymak Veya Salmak) ne demek? Merak Sarmak (Veya Duymak Veya Salmak) kelimesi nasıl yazılır? Merak Sarmak (Veya Duymak Veya Salmak) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Merak Sarmak (Veya Duymak Veya Salmak) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Merak Sarmak (Veya Duymak Veya Salmak) Ne Demek?

Merak Sarmak (Veya Duymak Veya Salmak) Ne Demek? Merak Sarmak (Veya Duymak Veya Salmak) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:Bir Şeyi Edinme, Yapma Veya Onunla Uğraşma İsteğine Kapılmak, Bir Şeye Eğilim Duymak

Merak Sarmak (Veya Duymak Veya Salmak) Kelimesi Nasıl Yazılır? Merak Sarmak (Veya Duymak Veya Salmak) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Merak Sarmak (Veya Duymak Veya Salmak)

Merak Sarmak (Veya Duymak Veya Salmak) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Merak Sarmak (Veya Duymak Veya Salmak) ne demek? Merak Sarmak (Veya Duymak Veya Salmak) kelimesi nasıl yazılır? Merak Sarmak (Veya Duymak Veya Salmak) kökeni nedir? Merak Sarmak (Veya Duymak Veya Salmak) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır